Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klumpiga kvinnor



Klumpiga kvinnor
Tror ni på såna
Klumpiga djävla kvinnor
De går in i dörrar
De halkar på trappan
De har plåster och sår
Men framförallt blåmärken på
Alla möjliga ställen

De badar aldrig med bikini
De pratar nästan aldrig med andra män
De försvinner i tapeten
Eller möblerna
När deras ”man” är i närheten

Dessa klumpiga djävla kvinnor
De kan inte ens packa en kasse
Deras ”män” tvingar dom att packa om
När de kommit hem
De har aldrig mer än fickpengar på sej
Knappast nåt eget konto
Man säger att ”deras män” är alkoholister
Men det är inte sant….

Alkoholism
Är nåt annat
Detta är mer en slags
”fånglägervaktism”
eller ren jävla vidrig satanism, i verkligheten
Men det är lätt att skylla på alkohol
Alkoholen har de bara för att våga ”se ut som en man”
Även om de inte är det

För män….
”slår inte kvinnor”
”plågar inte kvinnor”
”behöver inte hävda sin makt, över kvinnor”
”våldtar inte kvinnor”
”beskär inte kvinnornas frihet”

”Slår inte sina barn”
”har inte sex med sina barn”
”försöker inte bedriva makt över sina barn”
”kräver inte att vara älskade av sina barn”

MÄN
GER sina kvinnor det man kan
I kärlek…
I pengar
I frihet
I respekt
I lust
I mänsklighet

De som inte gör det är inte män….
De är nåt som kan betraktas som, avskum…

Tror ni
På klumpiga kvinnor
De som alltid försvinner in i tapeterna
Eller som gör sej illa på allt
Besöker sjukhus som om de hade klippkort där
Ramlar på backen och slår sej
Klämmer fingrarna i dörren…

SJUKHUSPERSONAL verkar tro på sånt
OCH SOCIALKONTOR
POLISER
Alla verkar de tro på sånt….

Men är du också så jävla dum
Så du tror på klumpiga kvinnor
Som fenomen….










(då är du faktiskt medskyldig till att den leda f…
kan fortsätta bedriva sin terror)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-19 06:56



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Jättebra text, starkt och viktigt, bravo!
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO