Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det lilla i Jaget fryser om vintern




Under mitt hjärta

finns det en naken osäkerhet

som så gärna vill klä sig

i en varm

självkänsla

om vintern









Fri vers av Baystream
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-19 09:29



Bookmark and Share


  blaite
vad är det för en fasad du försöker upprätthålla haha. Ps Vackert skrivet B
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream