Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenstans och ingenting

Ingenstans vill jag vara – ingenstans vill jag gå,
ingenting vill jag bli utan dig

Ingenstans och ingenting betyder någonting
för mig utan dig
Någonstans och någonting betyder ingenting
för mig utan dig
Överallt och allting betyder ingenting
för mig utan dig

Ingenstans vill jag vara – ingenstans vill jag gå,
ingenting vill jag bli utan dig




Fri vers av Poson
Läst 209 gånger
Publicerad 2010-01-19 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poson
Poson