Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter allt ... finns du där ändå




Efter allt jag sagt och gjort

och efter allt jag inte sagt och gjort

Efter alla krokiga vägar jag gått

och efter all skuld du har fått


Står du ändå där – finns du där ändå
Tröstar du ändå, styrker du ändå
Helar du ändå, leder du ändå
Omsluter du ändå – älskar du ändå




Fri vers av Poson
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-09 19:23



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
Du har någon att vara tacksam över.
Fler sånna i världen tack.
Jättefint skrivet.
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Poson
Poson