Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterbild




Taken

Taken

trär vattenstelnad

och tårarna

bygger dem

 

de är tonerna

och skogarna

som vinterbonar

mina iden




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 311 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-01-19 12:21



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den vinterbilden sparar jag ..så jättevackert!tack!!
2010-01-20

  aol
så fint vännen
2010-01-20

  walborg
Flera dimensioner som kompletterar poesin till en hel sammanhängande dikt.
2010-01-19

  LenaJohansson VIP
fint
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö