Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt att gå ute nu när det är så moddigt

Det är så moddigt och dåligt plogat
och sandat man får ha tungan rätt
i mun så man inte ska ramla jag
har ont ändå så jag är lite rädd
för att ramla

Så jusst nu vill jag inte gärna gå
ut så långt men saknar mina
lång promenader som jag är van
att gå varje dag för det gör att
jag får igång mina onda muskler

Så jusst nu är det ett elände på
grund av allt modd som gör mig
begränsat hur mycket jag orkar
röra mig tackvare vädret nu har
jag så ont igen




Fri vers av Ann-christin
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-19 15:46



Bookmark and Share


  Maria T
kanske skulle du kunna använda
en spark
2010-01-31

  anits VIP
jag kan förstå att det är jobbigt
när det är mycket modd, hoppas det
blir bättre väglag snart, så du kan ta
dina promenader
2010-01-19

  Nina Ahlzén
tack vare vädret? du måste skoja.
2010-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen jättejobbigt det där med modden.
Jag som älskar att promenera!
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin