Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag för dag för dag

Kristallklara siluetter
av en gråtande grå värld
blänker i månens skugga

Av murarna mot fientligheten
finns bara småsten kvar

Underbara trädgårdar
höjer sig över min kropp
och skänker hopp och skugga

Regndroppar viskar om friheten
som underbar och vag


(Lögnaren
svider och fräter
på visheten
dag
för dag
för
dag)




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 286 gånger
Publicerad 2005-10-27 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin