Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger bort allting som jag äger och har just nu


Ni får det gratis av mig

Varsågoda!

Nu är det bara för er att betala alla mina skulder

Närmare hundra tusen kronor till banken

Små summor

Lycka till!
-)

Ken Cassel
19/1-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-19 16:27



Bookmark and Share


  anita VIP
Du skriver det du tänker att ge bort allt du äger och att de andra får ta hand om dina skulder, mycket klokt skivet.
2010-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Ni är alldeles för generös...
Hur ska vi någonsin kunna återgälda en så storslagen gest?
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel