Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[ ORO 367 ]

Böj dig fram min vän
lyssna på viskningarna
lyssna tyst lyssna
tassande och tickande
försvinnande lite
som minnet av sagorna
som barn

Rädslan i sorgsenheten
dunkar alltid så hårt
slår alltid rakt på
krossar mig alltid

Oro
Orolig
Oroliga
Oroligaste
Oroligheter

Skräck för att jag är död
rädsla för att jag har gjort mitt
att vänta på döden stilla och tyst
någonting kommer att hända




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 274 gånger
Publicerad 2005-10-27 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin