Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tramp förebilden!

Tramp är en starkt fenomen
han tänker alltid mera till
hans hjärna står
nog aldrig still...

Han får dagen att räcka
till familj jobb och djur
och alltid känns han
underbar aldrig sur...

Så hinner han att tänka
på folk, som far illa eller
inte har mat för dagen...

Han ger dom en slant
eller något att äta...

På sitt försynta men ärliga
rättframma sätt sätter han
på alla sprätt och i slutändan
blir det kanske för nån
stackare lite lätt!

Han är en väckarklocka av bästa slag
som i allt och i alla kan skaka fram bidrag
till folk, som behöver hjälp, ja drag
och efter det tar han igen nya djärva tag
det är ju bara att älska en sån man säger jag!






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-19 17:33



Bookmark and Share


    tramp
skön satir :-)
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt