Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Catch the moments!


Livet lever inte livet åt dig, det gör du.

Ta ett kliv ut i det okända,
ta och läs en bok,
sida för sida, det är bara att vända.

Ta dig samman,
ta dig själv i kragen.

FÖR I HELVETE MÄNNISKA,
"FÅNGA DAGEN!"

Njut av vinter, vår, sommar och höst.
Sjung från djupet av ditt bröst!

Imorgon är dagen vi inte lever i,
ta den nu, skriv om djur, skriv om staden.
SKRIV POESI.

Skriv den inte bara,
lev den, ta känslan i den.
Det händer nu, aldrig sen.




Bunden vers (Rim) av Andreas Widell
Läst 655 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-01-19 18:06



Bookmark and Share


    Jenny C
Mycket bra skrivet! Särskilt "för i helvete människa fånga dagen!" Precis vad jag behövde höra.
2010-01-26

    ej medlem längre
i morgon är dagen vi inte lever i,
så bra :-)
2010-01-20

    Marshimlen
Slagen av orden, hm, underbart!
2010-01-19

  Nina Nightwish
Så jäkla bra du fick till den, Andreas, super!!
2010-01-19

  mare VIP
Mycket bra skrivet !!
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Widell
Andreas Widell