Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt tycke är allting precis som det ska

Dina ögon över ett plastglas fyllt av vin
är en minnesbild jag faktiskt minns
och avsaknaden av en rykande cigarett
gör allting perfekt

Vi flyr verkligheter i överljudsfart
med hastigheter snabbt rakt in i varandra
som att krashlanda ett fett jumbo-jet
över sig själv

Jag tycker verkligen om det väldigt mycket
i mitt tycke är allting precis som det ska


(Så otroligt jävla bra)




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 243 gånger
Publicerad 2005-10-27 22:42



Bookmark and Share


    Fia
En riktigt härlig dikt som skapar många många bilder. Jättebra
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin