Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna är ett faktum




tårarna är ett faktum,
skaver under

glasögonbågen, regnbågen, skatten

fann outtydlig formation



jag ville kärlek, men den bedrog
sanningen,


ingen,


förstod







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-19 19:27



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Att gråta är en styrka och ingen svaghet
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP