Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast

Endast du och endast du och endast du och endast du

Endast du ger livet mening – endast du är allt för mig
Endast du kan ge min själ ro – endast du är min räddning




Fri vers av Poson
Läst 201 gånger
Publicerad 2010-01-19 19:51



Bookmark and Share


    Elina Gustavsson
En bra text och så sann för många (:
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Poson
Poson