Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ajabaja...


Golf

Golf

Tiger Woods fick slice på bollen,
vilken föll i banans lömskaste hinder,
kvinnans garn. Där hjälpte varken klubbor, svingar
eller svordomar. Caddien stod rådlös.
Regelboken förespråkar en plikt
i miljardklass(!)

Schwoung!

Han är nog putt nu, MrT.




Fri vers av DerMond
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-19 22:15



Bookmark and Share


  DerMond
Danke schön!
2010-01-22

  desperado
Kul lek med orden! :-)
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

DerMond
DerMond