Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos2

Kaos, splitter, fragment

av ett ingenting som gått

i bitar. Ja sådant som inte

existerar kan gå i bitar.

Luftslott etc.




Fri vers av DerMond
Läst 328 gånger
Publicerad 2010-03-30 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DerMond
DerMond