Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen sötnos (klagovisa)

Ingen sötnos ser till mej

kyssas, kramas får jag ej.

Varför denna ensamhet?

Hallå, någon som vet?

Detta är ej längre kul

synd man är så j**a ful!


vers II


Fula fiskar mot mig ler

sådana som Gud ej ser

jag blir då frånvänd och fjär

, som smakat beska rönnbär

ungefär...


III

Utsidan spelar ingen roll

säger någon utan koll

du är ute ur leken, capish

dań före dopparedan, i wish *S*




Fri vers av DerMond
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-23 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DerMond
DerMond