Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som tjuren mot arenan

Se den pojken

Rasnad

se hur han dansar

Rasnad!

flickorna gråter

gråter över dig

Rasnad!



Som vallmon

när den blommar

så ler han


Som ungtjuren

mot arenan

så går han


Han ska resa

resa från vår by

flickorna gråter


Kommer du tillbaka

när fälten blommar

när höet hässjas


Dansar du då åter

åter med oss

Rasnad!











Fri vers av DerMond
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-11 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DerMond
DerMond