Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utomjording

Jag är ingen människa

jag är bara jävligt lik en






Fri vers av DerMond
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-26 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DerMond
DerMond