Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets ryttare

Han som ridandes

på en döende häst

bryter heliga sigill

tar liv som han vill


Sky denne man

som mörkret vann

på en döende häst

spridandes pest


Knäpp era händer

mot aftonskyn

då hovklapper hörs

från skogens bryn


Ta barnen i stugan in

han kommer med ljung

till farstun din





Fri vers av DerMond
Läst 303 gånger
Publicerad 2010-08-13 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DerMond
DerMond