Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampen är


Kampen är inte mellan rik och fattig
Även om de rika i alla tider försökt
Att hålla ner de fattiga…

Fattig kan bli rik
Rik kan bli fattig

Kampen är inte heller mellan svarta och vita kroppar
Kampen är mellan svarta och vita själar

Kampen är mellan fattigdom
Och de som gillar andras
Fattigdom… ett slags ”kastväsende” men i kaptitalist
”reglerad” form…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-20 04:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO