Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

charmant alienation


böjlig influerad färdlinje

utanför frusen dessäng

vibrerar existens



ljus sträng lirar

fager komposition

ovanför nattens berg



solig jagkänsla

flanerar i ögonblickets

kvintessens






Fri vers av D S
Läst 334 gånger
Publicerad 2010-01-20 12:43



Bookmark and Share


  ThePrettyPoPuP
kärlek till den texten!
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S