Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som älskade

Dom sa att vi var för unga för att älska
visste dom att hjärtan på små inte tål
så mycket smärta? Visste dom att
kärlek inte vara förevigt? Visste dom
att kyssar smakar beskt efter en tid?
Att beröringar ger en äckelkänslor?
Visste dom att vi inte klarar av smärtan
som kommer när kärleksbanden klipps av?




Fri vers av rabbitheart
Läst 451 gånger
Publicerad 2004-06-25 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart