Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reningsbad

full av självömkan
fyller han sitt badkar
med sina ömmaste krokodiltårar
innan han dramatiskt
sakta sjunker ner under ytan
i ett tafatt försök
att ta livet av sig
håller han nu fingrarna för näsan
och ser då en luftbubbla
som omsluter han falska föreställningar
stiga mot ytan
och inser då
vilken seriefigur han är

En kallsup senare
har han genomfört
sitt reningsbad




Fri vers av Akke
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-20 14:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är en definitionsfråga.
Vissa saker kanske ska gå till överdrift.
Hela Sverige befinner sig ju i underdrift.
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke