Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom nattvakans galler



Ett sår
binder tårar i natten
Stryker med sträv hand
månbleka skuggor
i hår
Tjudrar tankar

- Jag kan inte sova

Som en reva
i huden
står tiden still
Vrider och vänder
i maktlöst
sköra ben-
vita lakan

- Jag vill bara sova

Hud stramar
kramar inifrån
dessa tusen nålar
En myrstack gräver gångar
i mage
Bleka minnen bleknar aldrig

- Låt mig sova



Ett sår
ett minne
för djupt
för att glömmas


av
Sömnlös











Fri vers av Baystream
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-20 15:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
delar man djup?
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream