Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av världens lågor har slocknat



Jag ler
i ögon som glänser
av tårar

Mina tårar är äkta
de är av sorg
men minnena av dig
är minnen utav glädje

Jag kommer aldrig glömma
hur du gav mig dina axlar
att stå på
när vi pallade äpplen

Jag kommer för evigt minnas
ditt förvridna ansikte
när du försökte dölja
det uppenbara
Jag var förfärligt dålig
på att laga mat

Jag kommer alltid bära med mig
ditt fantastiska skratt
Som skar genom biografen
likt naglar på en
griffeltavla

När jag ser en kratta
kommer jag alltid påminnas
hur jävla klantig du var

Jag kommer alltid minnas
hur otroligt vacker du var

Är

Jag kommer alltid bära dig
med mig
i min själ
och i mitt hjärta

Jag kommer för alltid
igår
idag
och i morgon

för alltid

vara Din vän











Fri vers av Baystream
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-20 20:12



Bookmark and Share


  blaite
Fint..
2010-01-21

    ej medlem längre
Mkt bra skrivet. Applåd.
2010-01-20

  Niclas Petersson VIP
Sällsamt vacker hyllning till en vän.
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream