Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mottot i januarimörkret.


Man kan ju alltid hoppas.

för allt som jag intalar mig är verklighet. för allt som får mina smilband att dras uppåt gång på gång. för alla de manliga ansikten jag sett i mina drömmar. för alla färger jag beundrats av, stirrat på och använt för att färga min tillvaro till en regnbåge. för alla vackra minnen jag vet är äkta. för alla erfarenheter och bekantskaper jag fått. för alla förhoppningar.

för allt ska jag fortsätta. keep going strong. tvekar jag på varför jag fortsätter så ska jag se tillbaka på alla stunder jag LEVT.

för man kan ju alltid hoppas.




Fri vers (Fri form) av LOLY
Läst 432 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-20 23:34



Bookmark and Share


  stefan.g
Gå vidare..
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

LOLY
LOLY