Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livets vackra och skadade sanning


Skimmer

Och så kom den
Insikten.
Alla moments i livet
Lämnar oss ärrade.
Vissa klänger sig fast i små små delar i hjärnans karusell och vägrar att ge upp livets åktur.
Andra kommer föralltid skimra på huden,omöjlig för solens strålar att bleka bort.
Men så kom den också med den fina sanningen,
Insikten
Att för varje år som passerar
-desto mer skimrar vi.




Fri vers av LOLY
Läst 206 gånger
Publicerad 2011-09-25 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LOLY
LOLY