Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som kommer fram i skymningsljusets alla färger och viskar: fortsätt leta efter Din drömgloria


det skrapande ljudet inom mig

en driven själ som väntar på att alla drömlika förutsättningar ska skapa en skapande miljö där allt kan hända. jag vill inte vara som de andra dagdrömmarna, jag vill inte vänta förgäves. de olika mjuka vita färgerna i molnen ska synas och bländas upp av det gyllene solskenet och jag ska känna DET. det alla andra säger blir till ett svagt minne, ovärt i jämförelse med min egen väg. det ska bara vara Jag och min Lycka.

(ingen förstår det, men jag tror att det är det livet handlar om för en soulsearchin' flicka som jag)




Fri vers (Fri form) av LOLY
Läst 206 gånger
Publicerad 2011-07-06 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LOLY
LOLY