Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
säger du dem tillräckligt många gånger så tror du på dina egna lögner


Fake love for an hour or so

Jag brukar tänka på DINA vackra händer-
De hjälper mig att fly en tråkig verklighet.
DINA lypsylmjuka läppar och DIN speciella skrattgrop.

Vi gör mycket tillsammans DU och jag-
Du hjälper mig att bli en bättre människa.
Men det vet DU förstås inte om.

Jag kommer aldrig glömma DIN första hälsning-
Hälsningen då DU vinkade till mig.

Jag gillar att DU har ändrat attityd på min värld.
Jag är så glad att DU finns i mitt liv men ändå kräver jag mer av dig-
Många många nätter har jag spenderat själv.

Jag önskar att få träffa DIG, min låtsasvän.
DU som egentligen inte finns.




Fri vers (Spoken word/Slam) av LOLY
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-31 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LOLY
LOLY