Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


just one of Those days...

för det finns dagar då molnen ser extra tunna och genomskinliga ut
de hänger bara där
fastlimmade

idag har någon satt ett skydd för mina ögon
för världen har minskat till hälften
vart tog alla långa gator vägen?

känslan kryper inom mig, som en puls i alla ådror, snabbt snabbt
vill du göra mig galen, Mr. Loneliness?
för att du är en Han, det har jag alltid vetat

med den stegrande pulsen inom mig sitter jag här,
ensam såklart.
det finns inte så mycket mer att säga, mer än;
this is just one of Those days..




Fri vers av LOLY
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-28 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LOLY
LOLY