Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slavepower



VD manpower
Ska ha sina ”anställda”
Tillgängliga
Men de betalar ingen lön
Men de ska vara tillgängliga
Hela tiden
Utan lön

”Spelar ingen roll vad jag tycker”
säger deras VD Peter Lundahl
VD på manpower
En kvarleva från SLAVTIDEN
Hans förfäder piskade nog slavar
Enbart för nöjets skull….

”Rimligt eller inte rimligt”
Låt de arbetssökande sitta
På helspänn för att kunna rycka in
Inga bak, inga kärlekshistorier
Eller besökande vänner…
De ska sta till slavägare Lundahls
Förfogande….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-21 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO