Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scott Brown cabe man



Scott Brown
”Cabe man”

“he is going to do everything he can
to stop the natural part of civilisation”

Vad är nu detta, jo sjukförsäkring
Även om vi i vårt land monterar ned vår
Så finns det i alla fall något….

Varje civilisation behöver nån slags trygghet
Annars är samhället lika som en slags
”brutal rysk roulett”


SCOTT BROWN han vill ha rysk roulett
SCOTT BROWN vill förstöra allt, han kan
Som tryggar tillvaron för människor
SCOTT BROWN vet om att människor kommer att lida
Bara för att han finns, om han lyckas slå ikull detta system
I sin Linda eller i sin linda
Han är långtnerihalsen på sig själv

Han suger nästan bokstavligt amerikanska republikan kukar
För sin egen vinnings skull
I delstaten där en gång, det spirade liv
Mot överheten i London som ville styra hela världen
Adams och Kennedy staten…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger
Publicerad 2010-01-21 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO