Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Top problem



Knädata kallas laptop
Bordsdata desktop

Dansade strip kallas numer
Lapstrip….

Eller på bordet
Deskstrip….


Vad gör man inte för att
Få musen tillgänglig…
Och helst även topless
laptopstrippless
stripptoplessondesk
kan det kanske bli nu...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 171 gånger
Publicerad 2010-01-21 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO