Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

From the devil



From the devil
With love…..

To Haiti


Jordbävning från fan själv
Med ”kärlek till folket”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-21 15:03



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
den där tog skruv i mig
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO