Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blott en enda gång till... En!

Jag önskar jag kunde få Dig på fötter:
Så Du, som förr kunde cykla!
Så Du, som förr till havet kunde gå!
Så Du, som förr själv fick gå en runda på stan!
Så Du, som förr kunde slinka in och se filmen Du gillar!
Så Du, som förr kunde hänga med gänget på boule-plan!

Men Gode Gud vem är jag, som skriker och klagar!
Vi har ju en rullstol och jag kan dra Dig dit Du vill!

Jag borde tiga still och vara glad!

Nöjd!

Men det är ju inte för mig själv jag önskar...
Utan det är för Din skull!
Som sagt blott en...

Så jag en gång till fått sett den där glädjeglimten
i Ditt öga och höra Dig säga:
-Jädrar vilken bra film det var!
Jag tror jag går dit och ser den igen! Hej!!!
Eller va´skall du hänga med... Nu?!?!?! Du!!!!!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-21 16:30



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Dina ord känns komna direkt ur hjärtat och där finns smärtan och vanmakten när livet tar en annan väg än man tänkt. Viktigt är att våga sörja och svårt kan det vara att klivet vidare och faller gör man gång på gång. Tack för denna mänskliga text.
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt