Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardrömmar




Är jag klippan

tången eller horisonten

Är jag måsen

eller grynnan

Är jag flötet

som guppar i midsommarvärmen

eller vinden i seglet

Är jag badstegen

eller termometern

spiggen, kluckandet eller det djupa blå


Spelar egentligen ingen roll
när man är en del
utav en skärgård









Fri vers av Baystream
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-21 16:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*gillar* bra skrivet med personlig röst bakom orden.
2010-01-22

  Anna*
Underbart! Det finaste jag läst på länge! =o)
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream