Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ska för alltid leva




Du sover här
i Din varma
vilostad


Du finns här

jag pekar på mitt bröst i en spegelbild, som gråter

precis här

min hand vilar på mitt hjärta



från kärlek är Du kommen
kärlek skall Du åter bliva


Du är oändlig
min fina Elinor

Du fanns alltid här för mig
låt mig nu, finnas här
för Dig


låt mig bära Dig


Du finns fortfarande
jag ser Ditt leende
känner Din värme

jag ska aldrig glömma

aldrig

Du ska leva, för alltid

vi ska vara tillsammans
så länge jag andas
jag ska aldrig glömma

jag ska tänka på Dig

Du ska leva vidare

för vartannat slag
Elinor
som slår liv i mitt hjärta

slår för Dig










Fri vers av Baystream
Läst 196 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-21 16:55



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, men denna var fin och ren
på någe sätt
ger en mänsklig värme ifrån sig
2010-01-23

    ej medlem längre
Fint skrivet med djup.
2010-01-22

  blaite
Vackert vackert. man blir nästan lite tårögd faktiskt.
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream