Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bli som du

en dag frågade jag dig
hur blir man som du
du sa
det är inget man blir
det är något man föds till
jag sa
att jag tror jag förstår
det kommer aldrig hindra mig
från att försöka




Fri vers av David Gustafsson
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-21 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gustafsson
David Gustafsson