Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon missade björkarna

hon missade björkarna
molnen och horisonten
varje morgon och varje eftermiddag
på väggen till och från stan
hennes tankar var aldrig där

rådjuren kunde inte stjäla hennes uppmärksamhet
och hennes tålamod rymde inte åkrarna
det var andra rutor hon såg igenom

du satt också där på bussen
somliga sa du var tagen från en annan tid
det var nånting om riktiga möten
om sökande blickar
en kritik mot skärmarna och snäckorna
en längtan efter att se genom samma ruta

se molnen och horisonten
rådjuren och åkrarna
se björkarna




Fri vers av David Gustafsson
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-30 00:24



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Du skriver behagligt.
2014-06-01

    ej medlem längre
Har en undermening, som jag själv nog behöver ta till mig. Tack!
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

David Gustafsson
David Gustafsson