Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner mig så söt

Flirtar vilt på diskoteket ensam som jag känner mig
Lägger in en och annan stöt
Dansar även helt vilt
Vissa tjejer tycker om det medan andra tycker att man är alldeles för het på sin gröt
De vill gärna lära känna en lite först
Så det är inte så lätt att känna sig så här vacker och smäcker som jag gör just nu
Salongsberusad
För självförtroende har jag så att det räcker
Räcker till och bli över
Så det sista som jag gör just nu är att känna mig är ful
Är som en öppen bok
Men när ruset sen går ur mig är det mitt hjärta som blöder
För där vaknar jag upp hemma ensam i min säng tidigt på morgonen utan att ha ett minne av hur jag kom hem
Blackout!
Skitjobbigt!
Jag skulle nog ha struntat i den där sista ölen……

Ken Cassel
21/1-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-21 19:21



Bookmark and Share


  Christine Sabel
överskriften ska jag hädanefter ha som mantra...jag känner mig så söt.....tack;)
2010-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Själv känner jag mig alltid som jag är: oattraktiv.
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel