Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

19:05 En gång till

Jag läser hennes dikter

Då slår det mig ännu en gång

(som om jag kunde glömma)

Du är borta och kommer inte åter




Fri vers av Roger VIP
Läst 598 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-21 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP