Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna \"dikten\" har jag tonsatt...


Kanske möts vi någon dag!


Här står du och väntar, men jag vet inte om vi är rätt, du har bett om ett svar du har bett om min tid men kanske vill jag göra detta själv.

Och jag hittar vägen ut och ser ett varsamt slut på denna vägen som jag längtat till.
Och nu ser jag ända fram ingenting står längre stilla.
Du e du och ja e jag kanske möts vi någon dag.

Här står vi och längtar efter känslor som fanns där en gång.
Vi har tappat varann, våran kärlek försvann men kanske kan vi hitta dit igen!
Jag tror väl på oss två kanske visar sig vara rätt,
Men jag kämpar var dag med att inte va svag och kanske hittar jag dit hän nån dag.




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 413 gånger
Publicerad 2005-10-28 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan