Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Direktörsrace



Det var en löpartävling
Och den del av den drogs över kyrkogården

Och där gick de bankanställda upp i ledningen
För ingen har sån vana
Att gå över lik
Som bankdirektörerna….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-22 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO