Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tema väg




Vägen

Asfalten växer

och jag ser grobladen

som flämtar i sprickor

fallande vattnet

slumrar spegel

i bädden bredvid

 

de levande stråkarna

trädfiolerna

tar melodierna

springer längs gruset

vägarna utan kraven

flyger och försvinner




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-22 11:20



Bookmark and Share


  wayward - taiga
min sympati för vägens hemligheter kommer aldrig slockna.
gillar ditt tema och hoppas på fler.

p.s; jag tror det heter groblad. deras trådiga blad är en sommardröm, man kan tävlingsleka med en vän, dra isär ett groblad på längden med din kompis, den som frå de längsta trådarna får önska sig nåt.
2010-01-23

  Larz Gustafsson VIP
"Drommen", som de resande säger.
Det finns en frihetskänsla förborgad i att se vägen sträcka sig bortåt.
Som en Bruce Springsteen-hit.
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö