Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre hälsotips...

Drick mycket vatten
rör dig likt katten
fördubbla skratten




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-22 12:31



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
jaha, bara ta vattenflaskan, tokskratta och hoppa från tredje våningen och landa på fötterna..

.. eller förresten klättra upp i ett träd ( med vattenflaskan o tokskrattet) och inte komma ner och bli räddad av en brandman i bar överkropp, homoerotik, det tycker jag om.
2010-01-22

    Maria Malm
Ja, inte ska man förglömma hur kloka katterna är i sina rörelser!
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt