Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga klaga på bygget välfärden!

Jag tycker jag känner ett drag ifrån
golvet... Det är nog inte tätt...
Det har blivit kalllare här på
sista tiden... Känns till och med
så kalt då ingen tätningshjälp
som fanns förr finns nu...

Hus, som inte sköts om...
Kan ju vara en fara, ja
jag menar på längre sikt...

Eller är det så att allt numera
anses, som underhållsfritt...

Klarar det inte det...

Då är det väl rivning, som gäller...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-22 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt