Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosenbladshänder

 

mjuktäcker mark

 

 

andas in doften av liv

 

 

hon är i rosenträdgårdens gyllenhägn

 

han reser världsvida

blicken irrar längtansdjup

ständigt blomljus sökandes

 

 

var stilla susar intet 

 

 

väskan glider ur hans hand

med en

 

duns

 

mjuk

 

drives damm upp

gnistrar

virvlar

 

han ser hennes danscirklar i rosenträdgårdens gyllenhägn

hör skimrande siden frasa

känner doft av

ros

 

väska öppnas

 

i ficka ser han

dammkorn

 

solfingrar lyfter henne ur skugga

solvandrare strör solguld

in i ögonhav




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-22 16:20



Bookmark and Share


  notsomad
åh - jag önskar att jag kunde få ur mig något sånt här positivt och skimmrande istället för mina arga, smutsiga skildringar :) Fint.
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser