Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänta


jag vill skriva
men inga ord kommer
väntar .....
väntar ........
imorgon kanske




Fri vers av miii
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-22 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miii