Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hör på mig

lyssna på mig
se mig
jag har något att säga
men du bara går
som alltid




Fri vers av miii
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-23 13:16



Bookmark and Share


  frostblomma
Exakt sådär brukar jag känna.
Mycket fint fångat.
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

miii